CHRISTELIJKE GEREFORMEERDE KERK

KORNHORN

 

Wij komen in het seizoen om de veertien dagen bij elkaar op de woensdagmiddag van 14.00 uur tot ongeveer 16.00 uur. Wij zijn lid van de vrouwenbond.
Wij krijgen iedere maand ons bondsblad CGK Vrouw, wij behandelen ook de Bijbelstudie uit het blad. Verschillende onderwerpen komen aan de orde, geschreven door een dominee.
Wij beginnen bijvoorbeeld met de Bijbelstudie over Jochebed de moeder van Mozes, een moeder die leert loslaten.
Of Tabitha beter bekend als Dorkas, altijd bezig goed te doen. U begrijpt dat dit boeiende onderwerpen zijn! De gespreksvragen leveren dan ook mooie gesprekken op. Deze vragen staan ook in ons blad. De contributie bedraagt € 3,-.
We hebben pauze en drinken een kopje koffie of thee met iets lekkers getrakteerd door onze leden. Daarna volgt een vrije bijdrage ook verzorgd door een van onze leden, dat kan in de vorm van een gedicht of spel dat mag je zelf weten. Met Kerst en Pasen hebben wij een middag met veel lezen en zang dit alles verzorgd door dames van een vrouwenvereniging die dat in ons blad plaatsen, dit zijn ook heel mooie middagen. Wij zijn ook lid van de kring Groningen die houden twee keer een bijeenkomst met een onderwerp verzorgd door een dominee of een andere spreker of spreekster. Wij hebben een hele hechte groep leden. Het zou heel mooi zijn dat we in het nieuwe seizoen ook nieuwe leden kunnen verwelkomen. U bent van harte welkom! Ook mag u natuurlijk ook gewoon een keertje langskomen, schroom niet, kom gewoon!

De presidentes zijn Sietske Hofman en Janny v.d. Molen.
Hebt u vragen, bel ons gerust!