CHRISTELIJKE GEREFORMEERDE KERK

KORNHORN

  

Pepermunten verkoop Arpasel

In het Schakelcontact is vermeld dat er in juli weer een groep gemeenteleden naar Arpasel gaat.
Er worden nog steeds pepermunten verkocht, maar het is natuurlijk ook mogelijk om een gift te doen. Het bankrekeningnummer in het Schakelcontact is niet compleet, het volledige nummer is: NL 06 RABO 0145903079.

 

 

 

Vrijwilligers gevraagd 

Hallo allemaal,

De voorbereidingen voor het Vakantie Bijbelfeest zijn alweer begonnen! 

We hopen dat er ook dit jaar weer enthousiaste vrijwilligers zijn die willen meewerken aan een mooie week waarin veel kinderen uit onze omgeving Gods goede nieuws mogen horen, zien en ervaren!

Ook hopen we dat er dit jaar weer een tienerprogramma georganiseerd kan worden én is er op zondag weer een kerkdienst die aansluit bij het thema......'Schatrijk'

Graag horen we (vóór 10 juli) van u/ jou of je beschikbaar wilt zijn in de herfstvakantie (van dinsdag 22 tot en met donderdag 24 oktober op de ochtend van 9 uur tot 12.15 uur -dat zijn de tijden waarop u/jij aanwezig zal zijn). Of misschien zet u zich/jij liever ook in tijdens de voorbereiding; dat horen wij graag! We zijn namelijk nog op zoek naar o.a. toneelspelers......

Groetjes namens het vbf team,
Janneke van den Born en Nelleke Jansen

Ps. De flessenactie heeft een mooi bedrag van €186,40 opgebracht. Heel hartelijk dank hiervoor!

 

Zomerneverdienst

Net als de afgelopen jaren willen we ook de komende zomer ZomerNevenDienst houden. Een combinatie tussen zondagsschool en kindernevendienst. Dit zal elke zondagochtend in de zomervakantie tijdens de kerkdienst plaatsvinden i.p.v. zondagsschool en kindernevendienst.
We zoeken vrijwilligers die ons willen helpen dit mogelijk te maken.
Lijkt het je leuk om kinderen te vertellen en te leren over de bijbel en daarmee aan de slag te gaan en
wil je dat 1 of 2 keer in de zomervakantie doen? Geef je dan vóór 24 juni op bij één van de jeugdwerkers
(Nynke de Vries of Rik ter Maat) via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Ouderenmiddag 10 september 

We hebben op deze middag ‘de Kloosterzingers’ uitgenodigd. Zij zullen verschillende liederen voor ons zingen. Natuurlijk kunt u ook zelf meezingen. Het belooft een gezellige middag te worden.

Wilt u graag komen, maar hebt u geen vervoer, dan kunt u uw wijkdame bellen.

We zorgen dan dat u wordt opgehaald en weer thuisgebracht.

De middag begint om 14.30 uur. Bent u nog geen 75 jaar, maar wilt u ook graag komen, dan bent u natuurlijk ook van harte welkom.

 

Goederenmarkt 20 en 21 september

Ook dit jaar willen we graag weer een goederenmarkt organiseren, en wel D.V. vrijdag 20 september en zaterdag 21 september.

Noteer het alvast in uw agenda! Nader bericht hierover volgt in het schakelkontakt van september. Dus graag ontvangen we nog goed gebruikte spullen, oud ijzer, metaal, accu`s en natuurlijk oud papier.

Dit kunt u nog steeds inleveren bij F. Renkema en A. Hoogsteen, ook kan u uw contactpersoon hierover benaderen.