HEGEKAdagen!

Het is maart en we horen de vogels steeds meer fluiten, de eerste knoppen komen weer aan de bomen. De natuur begint weer op te leven, en wij mensen willen graag weer naar buiten. Bij ons begint niet alleen de lente te kriebelen, maar ook de kampeerkriebels beginnen weer te komen. Daarom hebben wij voor de Hemelvaartdagen camping de Jilt Dijksheide weer gereserveerd.

Dit is van woensdag 25 mei tot en met zaterdag 28 mei. Het lijkt ons erg leuk om op het jaarthema in te haken en samen te gaan kamperen met de gemeente. Een ongedwongen sfeer om elkaar samen te ontmoeten. Niks moet, alles mag.

Samen een spelletje doen of alleen het bos in die direct aan de camping ligt. Er is van alles mogelijk. Wij hebben contact gehad met de camping en die gaven aan dat de camping al langzamerhand vol begint te lopen. We hebben wel weer een veldje voor onze gemeente. Mocht je mee willen dan graag zelf z.s.m. reserveren via de website van de camping. www.jiltdijksheide.nl daar kun je ook gelijk boeken en betalen. Wanneer je meegaat, zou je dit dan willen doorgeven aan onderstaande personen? Bij vragen en opmerkingen graag contact opnemen met Nynke.

Wij hopen er gezellige dagen van te maken en zouden het leuk vinden dat we daar weer met een grote groep mogen staan!

Een camping groet van

Marianna & Nynke 

 

Gedicht

Het waren donkere dagen
na de dood van hun Heer.
Zijn leerlingen waren vol van verdriet
en van angst hadden ze het niet meer.

Alleen had dood niet het laatste woord
Jezus kwam terug tot leven.
Hij was weer bij Zijn leerlingen
al was het maar voor even.

Hij kon lang genoeg blijven
om ze nog wat belangrijke lessen te leren.
En toen was het tijd
om naar Zijn Vader terug te keren.

Hij deed nog één belofte
een Pleitbezorger om hen bij te staan.
Een Trooster voor altijd in hun hart
ze zouden hun weg niet alleen hoeven gaan.

© Froukje

 

Bakkers(sters) gevraagd

De volgende “gebakszondag” is op 5 juni (eerste Pinksterdag). We zoeken mannen, vrouwen en jongeren die van bakken houden. Wat je maakt is aan je zelf. Een kruimelige appeltaart, een luchtige kwarktaart, vrolijke cupcakes en noem maar op. 10 tot 12 taartpunten of stuks is per bakker genoeg. We hebben per keer zo'n 70 gebakjes nodig.

Lijkt het je leuk om mee te bakken? Heb je een lekker recept voor een taart die een ander ook moet proeven?

Geef je dan op vóór maandag 30 mei bij Peter en Rianne Brouwer.

Kun je deze zondag niet maar wil je een andere keer wel? Dan zetten we je op de bakkerslijst en maken we graag de volgende keer gebruik van je bakkunsten.

We wensen jullie alvast veel bakplezier.
Zijn de taarten klaar: Smullen maar!

Groeten Peter en Rianne