Zomer Sing-in op zondagavond 21 augustus en 25 september

... en spreek onder elkaar met psalmen, lofzangen en geestelijke liederen, en zing voor de Heere, en loof Hem in uw hart.... (Efeze 5: 19)

In het zomerseizoen worden er, in de kerk SING IN avonden gehouden. De avonden beginnen om 19.30u met een gebed, gedicht of Bijbeltekst. Daarna gaan we samen zingen. Deze liederen wisselen zich in soort af; psalmen, gezangen, opwekkingsliederen of uit de bundel Johannes de Heer. Ook is er nog even tijd voor ontmoeting. De avond duurt een uurtje en bestaat o.a. uit het zingen van door u/jouw gekozen liederen.
We hebben geen doelgroep, want iedereen is welkom. Jong, oud, midden, vrouwen, mannen, kinderen, jongeren… we horen en zien graag zoveel mogelijk mensen samen zingen! We hebben dus geen doelgroep, maar… wel een doel! Dat is: samen zingen tot eer van God en tot opbouw van de naaste(n)!
We worden hierin aangespoord door bovenstaand vers uit het Bijbelboek Efeziërs. Bent u of ben jij nieuwsgierig geworden naar de avonden waarop we samen zingen voor onze God? Kom dan eens een kijkje nemen op een zomer-sing In avond! De eerstvolgende avond is DV  21 augustus en 25 september 2022.
Inloop is vanaf 19.15u in de Chr. Ger. Kerk, Provincialeweg 37 Kornhorn.
Bespeelt u/jij een muziekinstrument (piano, accordeon, blaasinstrument, keyboard, gitaar, orgel etc.) En zou
u/jij ook graag eens een lied willen begeleiden, dan dit graag doorgeven aan Marianna Pera
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of tel. 0594-613554
Graag tot ziens/zings!

Hartelijke groet, Nynke de Vries-Hut en Marianna Pera

 

STARTWEEKEND CGK Kornhorn 10 en 11 september

Noteer het in je agenda!
Verdere informatie komt in het Schakelcontact van september en op de nieuwsbrief.