Oppasrooster juli en augustus 2021


Let op! Normaal gesproken is er alleen oppas tijdens de ochtenddiensten, maar in augustus zijn er twee middagdiensten. Aangezien er voorlopig nog maar één dienst per zondag is heb ik besloten dat er betreffende data dus oppas moet zijn tijdens de middagdienst.

11/07 Corina Ester
18/07 Rennie vd Bijl en Marit Pera (doopdienst Evi Ester)
25/07 Corina Ester

01/08 Sietske Hofman (dit is een middagdienst)
08/08 Rianne Brouwer
15/08 Marit Pera
22/08 Corina Ester
29/08 Sietske Hofman (dit is een middagdienst)

 

De Schakeltjes

“Laat de kinderen tot mij komen”

De kerk is voor jong en oud. Voor de allerkleinsten duurt de kerkdienst te lang, daarom is er elke zondag tijdens de morgendienst kinderoppas voor de kinderen van 0 tot 4 jaar.

Ze kunnen lekker spelen, maar er wordt ook een Bijbelverhaal voorgelezen en worden er christelijke kinderliedjes gedraaid. Er zijn altijd twee gemeenteleden die oppassen, meestal een volwassene en een jongere. 

Ook kinderen van gasten zijn natuurlijk van harte welkom.

Lijkt het u of jou wat om eens mee te draaien met de oppas? Geef het door…

 

Oppassers gevraagd

Beste gemeenteleden,

Voor de kinderoppas zijn wij op zoek naar nieuwe mensen die ons clubje willen versterken. Al enige tijd hebben we eigenlijk te weinig oppassers, waardoor de oppassers die we hebben wel vaak aan de beurt zijn om op te passen. Elke zondag ochtend is er oppas voor kinderen van 0 tot 4 jaar. Voor de oppassers word er een rooster gemaakt. De bedoeling is dat iedereen evenredig oppast. Per zondag zijn er 2 personen te oppassen. Iedereen is welkom, jong (wel liefst vanaf 12 jaar), oud, man of vrouw, kom gezellig bij ons oppassen. Oppas Opa's of Oma's zouden ook een mooie toevoeging zijn. Voor aanmelden of meer informatie kunt u/je terecht bij een van ons.

Hopenlijk tot snel!

Vriendelijke groet, Corina Ester