Oppas

Op dit moment (mei 2021) is er voor de jongste kinderen oppas op aanvraag. De betreffende ouders zijn hierover ingelicht.

 

De Schakeltjes

“Laat de kinderen tot mij komen”

De kerk is voor jong en oud. Voor de allerkleinsten duurt de kerkdienst te lang, daarom is er elke zondag tijdens de morgendienst kinderoppas voor de kinderen van 0 tot 4 jaar. Op dit moment (mei 2021) is er voor de jongste kinderen oppas op aanvraag. De betreffende ouders zijn hierover ingelicht.

Ze kunnen lekker spelen, maar er wordt ook een Bijbelverhaal voorgelezen en worden er christelijke kinderliedjes gedraaid. Er zijn altijd twee gemeenteleden die oppassen, meestal een volwassene en een jongere. 

Ook kinderen van gasten zijn natuurlijk van harte welkom.

Lijkt het u of jou wat om eens mee te draaien met de oppas? Geef het door…

 

Oppassers gevraagd

Beste gemeenteleden,

Voor de kinderoppas zijn wij op zoek naar nieuwe mensen die ons clubje willen versterken. Al enige tijd hebben we eigenlijk te weinig oppassers, waardoor de oppassers die we hebben wel vaak aan de beurt zijn om op te passen. Elke zondag ochtend is er oppas voor kinderen van 0 tot 4 jaar. Voor de oppassers word er een rooster gemaakt. De bedoeling is dat iedereen evenredig oppast. Per zondag zijn er 2 personen te oppassen. Iedereen is welkom, jong (wel liefst vanaf 12 jaar), oud, man of vrouw, kom gezellig bij ons oppassen. Oppas Opa's of Oma's zouden ook een mooie toevoeging zijn. Voor aanmelden of meer informatie kunt u/je terecht bij een van ons.

Hopenlijk tot snel!

Vriendelijke groet, Corina Ester en Amanda de With