CHRISTELIJKE GEREFORMEERDE KERK

KORNHORN

 

   

 

Het feest gaat door!

Het feest gaat door! De voorbereidingen voor het vakantiebijbelfeest zijn alweer in volle gang. Achter de schermen wordt van alles gedaan om er een mooie dag van te maken.
Inderdaad een dag. Zoals zoveel activiteiten zal ook dit jaar het vakantiebijbelfeest een andere vorm krijgen. Er wordt geknutseld, uit de bijbel gelezen, samen gepraat, er worden spelletjes gedaan. We hebben met Bram & Britt gebeld, en die komen óók dit jaar weer om één van hun vele avonturen te laten zien!

Het vakantiebijbelfeest zal plaatsvinden
op zaterdag 17 oktober. Het thema van dit jaar is:

HET FEEST GAAT DOOR!

Om te voorkomen dat de groepen te groot worden, hebben we een groep onderbouw en een groep bovenbouw verdeeld over de zaterdag.
De onderbouw (groep 1 t/m 4) begint om 09:30 uur en stopt om 12:30 uur
De bovenbouw (groep 5 t/m 8) begint om 12:30 uur en stopt om 15:30 uur

  

Natuurlijk hoort bij het vakantiebijbelfeest patat! De onderbouw eindigt de ochtend met patat eten en de bovenbouw begint de middag met patat eten.

Dan enkele corona maatregelen:

Zou u uw telefoonnummer willen meegeven aan uw kind? Eerdere jaren kon u mee naar binnen. Helaas is dat dit jaar niet toegestaan. Mocht er wel iets zijn waarvoor we u moeten bereiken is het handig dat we u kunnen bellen.
Ouders mogen niet naar binnen. U mag uw kind bij de voordeur van ´t Hornhuus brengen waar een medewerker met uw kind naar binnen gaat. Wanneer u uw kind weer komt ophalen, mag u naar de achterzijde van ´t Hornhuus. Hier is tevens parkeergelegenheid. Onderbouw mag om 12:30 uur worden opgehaald en de bovenbouw om 15:30 uur.

Voor alle jeugd vanaf 10 jaar tot en met 18 jaar is er op de vrijdagavond ook een leuke activiteit. De avond begint om 18:30 uur en eindigt om 21:00 uur.

Wij gaan uit van een prachtig mooi vakantiebijbelfeest! We hopen op de komst van veel kinderen zodat we Gods woord mogen doorgeven.

Vakantiebijbelfeest
Wanneer: 17 oktober
Waar: dorpshuis ´t Hornhuus, Hornhuusstraat 13, Kornhorn
Tijden: Onderbouw: 09:30 tot 12:30 uur
Bovenbouw: 12:30 tot 15:30 uur

 

Voor vragen kunt u een mail sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.