CHRISTELIJKE GEREFORMEERDE KERK

KORNHORN

 

In de herfstvakantie zal voor de 7e keer het Vakantie Bijbel Feest worden gehouden. Dit keer vieren wij het in een aangepaste vorm ivm het coronavirus. Om alle kosten te dekken, willen we weer een flessenactie houden.

Wilt u statiegeldflessen voor ons gaan sparen?

De inzameling zal dit jaar op een andere manier plaats vinden dan dat u van ons gewend bent. Ook wij houden rekening met het Corona virus en willen afstand bewaren. Er zijn dit jaar op verschillende locaties containers te vinden die u herkent met het logo van het vakantie bijbelfeest. U kunt hier uw lege flessen deponeren, wij zorgen dat de flessen worden ingeleverd. Mocht het u niet lukken om de flessen te brengen, kunt u gerust een bericht sturen en vinden we samen een passende oplossing.

De verzamelpunten zijn:
CGK Kornhorn, Provincialeweg 37 (gele container)
SWS de Groene borg,Provincialeweg 55, Kornhorn (blauwe container)
Basisschool Christal, Wilgenstraat 47, Grootegast (blauwe container)
Fam. Hut, Renkemastraat 15 Doezum (groene container)
Fam. De Vries, Rikkerdaweg 15, Lutjegast (blauwe container)
In de Poiesz Grootegast naast het emballagesysteem komt een ton te staan waar de lege flessenbonnetjes in kunnen.
Bijbelboetiek Baruch in Grootegast staat op de balie een collectebus waar een financiele bijdrage in kan worden gedaan.

Deze containers zullen de hele maand juni blijven staan.

Alvast heel hartelijk dank!

Voor vragen kunt u mailen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

 

Beste lezer,

Inmiddels is het alweer even geleden,
het vakantie bijbelfeest.
Even een korte terugblik, voor iedereen die er wel of niet bij was….

Wat een groot feest was het, deze 3 dagen! Alle 3 dagen hebben we zo'n 55 kinderen mogen verwelkomen. Samen hebben we gezongen, geluisterd naar een bijbelverhaal, genoten van Bram en Britt, spelletjes gedaan, geknutseld, gesprekjes gevoerd, en ze op welke manier dan ook, iets mogen meegeven van de liefde van God.

We hopen dat alle kinderen meegekregen hebben dat ze pas schatrijk zijn, als ze Jezus kennen.

De eerste dag, dinsdag, mochten we ook nog genieten van een lekker bakje patat en vervolgens het poppentheater van Matthijs Vlaardingerbroek. De dagen erna waren net zo feestelijk en zagen we de kinderen genieten en actief meedoen.


Graag willen we iedereen die, op welke manier dan ook, heeft geholpen bij het vakantie bijbelfeest, heel hartelijk bedanken! Door alle hulp en inzet is dit feest een prachtig feest geworden. We danken God voor zoveel enthousiasme en zegeningen.


Namens het vbf team,
Janneke en Nelleke